Bolya légió

A Bolyai Légió egy szervezet mely az eRepublik világában jött létre. Vezetői: Vi/a, Hunor222, illetve Argan is besegít a légió szervezésébe munkálataiba. Kellemes időtöltést a blogon kérdéssel nyugodtan fordulhattok hozzám "Hunor222" akár a bloggal, vagy eRepublik-al kapcsolatban.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Szerzők

Újra

2010.03.02. 00:28 | Hunor222 | Szólj hozzá!

Hát még egyszer elnézést kérek az eddigi elmaradásokér, de sokminden közbe jött és nem tudtam írni az eseményeket. Röviden tömören néhány, a legfontosabb információk közül.

Vi/a kapott a blogon írói jogot, így majd ő is fog publikálni. Így naprakészebb, pontosabb, többszemszögü véleményt lehet olvasni.

Már 1-2 hete működik gőz erővel a Fegyvergyár, az én vezetésemmel. Ide lehet jelentkezni dolgozni a részleteket megbeszéljük csak írj egy levelet, hogy mit szeretnél. Tervben van egy vasbánya létrehozása HelloKitty-ben is ahol szintén lehetne dolgozni, és ezzel látnánk el a fegyvergyár szükségeit. De ez még tervben van csak, megalakításához az anyagi háttér megvan csak még gondolkodok rajta megéri-e :) .

Jómagam Mentor lettem, tehát ha valami gondotok van nyugottan írjatok segítek, vagy továbbítom a kéréseteket az OM (Oktatásügyi Minisztérium) felé.

Vi/a a belügyben csatlakozik a politikához bár, hogy pontosan ez mit jelent még nem tiszta számomra, de majd utánnajárok ennek is és közzéteszem.

Musztafa is kapjon egy kis figyelmet. Ő létrehozott egy al "osztagot" a légión belül ahova toboroz. Azzal kapcsolatban jelentkezéssel őt kell keresni.

Hát így első lendülettel ennyire tellett. Most majd folyamatosan frissül, tehát olvasni, olvasni, olvasni.

További kellemes napot.

Hunor222

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bolyai-legio.blog.hu/api/trackback/id/tr981801710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása