Bolya légió

A Bolyai Légió egy szervezet mely az eRepublik világában jött létre. Vezetői: Vi/a, Hunor222, illetve Argan is besegít a légió szervezésébe munkálataiba. Kellemes időtöltést a blogon kérdéssel nyugodtan fordulhattok hozzám "Hunor222" akár a bloggal, vagy eRepublik-al kapcsolatban.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Szerzők

Fontos!

2010.03.08. 15:34 | Hunor222 | 1 komment

Mai napon 2010.03.08-án megtörtént az amire eddig vártunk. Konkrétan lefektettük a légió szabályait amit Az elkövetkező sorokban be is mutatok. Sok szabály megszületett felépítéstől elkezdve nevekkel, elérésekkel és hasonló jóságokkal.

Nahát akkro csapjunk bele a lecsóba.

A képet sajnos nem tudtam feltölteni szar most a net valamiér és nemtölti fel de amint jólesz pótolom.

Mint a képen is látszik, így terveztük meg, hogy a légió felépítése milyen legyen. Tehát felül van a vezérkar, ő utasítja a szakaszparancsnokokat akik továbbítják az utasításokat a honvédoknak. Egyszerű rendszer, a vezérkar munkáját könnyíti nem kell mindenkinek szólni meg hasonlók tudunk fontosabb dolgokkal is foglalkozni. Ez a vázal még majd idővel változni/fejlődni fog mivel Vi/a-van beszéltük és tervben vannak új egységek létrehozása bizonyos feladatokra, amiket majd idővel közlünk de még egyenlőre legyen titok, és a légió erősödjön meg.

Vezérkar: Hunor222, Vi/a, Argan

Szakaszparancsnok: Muha

Toborozó tiszt: Musztafa

Toborzás: Egyszerű toborrozzatok mindenhol ahol csak tuttok (én is itt akoleszban is fogok :P ). Tehát próbájuk meg növelni a tag létszámot "bármi áron". Két dolgo van amit említsetek meg mindenképpen az elérhetőséget. Létrehoztam egy Org-ot ami a Bolyai legio nevet használja. Ezt adjátok meg a "reklámban" ide írjanak levelet vagy vegyék fel barátnak, mivel így számonn is tudjuk tartani a tagokat és hasonló jóság, könnyeb pl a körüzenet küldése meg minden. Továbbá létre lett hozva egy MSN cím is amit szintén vegyenfel mindenki, mert ott is közöljük az infókat.

Org: Bolyai Legio (www.erepublik.com/en/organization/2908705)

MSN: Bolyailegio@gmail.com

Kötelező a jelenlegi tagoknak az Org-ot meg az MSN-t is felvenni, ebbe a vezérkar is beletartozik!!

Az Org a légió bankja is egyben ahova szivesen fogadunk bármi féle adományt. Nem fogjuk el csaholni semmi értelmetlenre. Újabb cég létrehozását tervezzük, illetve egyéb légióhoz szükséges dolgok vásárlását.

Harcok: Úgy beszéltük meg, hogy minden nap 22.00-kor lessz a közös ütés mivel akkor szerintünk mindenki "ráér". Persze ez nem mindig igaz de ennél jobb időpontot nem találtunk. A közör ütések során mindig lesz jelen vezérkari tag, nem biztos, hogy mind de lesz. Nem hiszem, hoyg előfordul iylesmi de ha nem lenne akkor is találunk rá olyat aki elvezeti a támadást. Ezek majd idővel kialakulnak.

Ide tartozik szerintem a parancsmegtagadás, ami értelem szerű, hogy mit jelent. Két részre osztottuk, amit lefokozással, illetve amit kizárással fogunk díjazni.

Lefokozás: Mulasztás, "megkértünk" valakit valamire amit nem tett meg. Figyelmeztetés - lefokozás.

Kirúgás: Politizálás nagy mértékben, IRL (In Real Life). Ezeket is kezdetben figyelmeztetéssel majd itt a légióból való kizárással díjazzuk.

Megbeszélések: Mindig lesznek megbeszélések, ilyenek pl a közös ütések is amiken azért előfordulhat, hogy egy témát meg kell beszélni, ezért erre is kitaláltunk egy megoldást. Belegondoltunk ebbe az egészbe, és ha fentvan egy chat ablakban sok ember akkor nagyon kaotikus mindenki ír mindenkinek és senki sem tudja miről van szó. Éppen ezért Csak egy egyszerű szót vezettünk be "OFF". Amint ez a szó és a körítés megjelenik akkor mindenki hadja abba amit eddig csinált és figyeljen a vezetőkre. Kérdezni a végén lehet. Közbe ne beszéljünk bele majd utánna elmondod a véleményed. Persze amikor végeztünk azt jelezzük és megválaszoljuk a kéréseket, illetve meghallgatjuk a véleményeket.

Ide tartozik a levélírás. Ha a vezérkar vagy bármely fejjelvalódnak írsz add meg a tiszteletet. Nem hiába van ott ahol. Ha nem így jár el az illető Figyelmeztetés majd valamilyen retorzió következik.

Úgy döntöttünk, hogy havonta lesz Századparancsnok választás/szavazás, hogy ez pontosan, hogy fog zajlani még nem tudjuk de majd az első után világos lesz. Azt jövőhónap elején fogjuk megtartani.

Problémák: Bármiféle problémád van, akár a fejjelvalóddal vezérkarral, egyből a vezérkarnak KELL!!! írni. Tudom érdekesen hangzik, hogy ha velük van gondom nekik kell írni, de mivel 3-an vagyunk akkor ha egyik taggal baj van ott a másik kettő, akiknek lehet írni és kivizsgálják(uk) az ügyet. Ugyanígy a Szakaszparancsnok után is vizsgálatot indítunk és ha valós a hiba, vagy bármi olyat tett akkor leváltása is létre jöhet.

Feladatkörök

Vezérkar: A légió vezetése, irányítása. Cégek vezetése, létrehozása. Vizsgálatok. Támadások, közös ütések szervezése. fegyverosztás. Munkaadás. Konkrétan mindenen rajta van a kezünk.

Szakaszparancsnok: A rábízott Honvédek vezetése és parancs betartatása a fő cél. Minden szakaszparancsnoknak heti legalább egyszer de ha több az sem gond jelentést kell írnia. Ebben a szakaszában uralkodó morális helyzetet illetve esetleges tapasztalatokat, ötleteket várjuk a jobb egység létrehozása érdekében.

Toborzótiszt: Neki értelem szerű a feladata, csak annyit fűznék hozzá, hogy a megbeszélt eljárással fogadja az embereket. Első Org ismerősnek felvétele, majd levél írása, hoyg be tudjuk tenni valamelyik szakaszparancsnok alá, illetve MSN megadása.

Hunor222

A bejegyzés trackback címe:

https://bolyai-legio.blog.hu/api/trackback/id/tr281819451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hunor222 2010.03.08. 23:05:26

akkor hozzászólok. Kijavítottam a szöveget mert eléggé tele volt helyesírási hibákkal, de ha minden igaz most már tipp-topp.
süti beállítások módosítása